GRATTIS MITT HJÄRTA PÅ FÖDELSEDAGEN! ♥

Idag är det faktiskt inte vilken dag som helst, för det är min ängels födelsedag! :D
Det galet hur mycket nån som man inte ens känt i ett år kan betyda så galet mycket för en!
Nu hoppas jag att din födelsedag blir den absolut bästa med mycket presenter och tårta.
Jag älskar dig mer än ord kan beskriva, du betyder så mycket för mig älsklings Kristina. ♥

Vi kör här istället, (dålig) förklaring kommer.

http://amistat.blogg.se/
http://amistat.blogg.se/
http://amistat.blogg.se/
http://amistat.blogg.se/
http://amistat.blogg.se/
http://amistat.blogg.se/

JAG HATAR RUBRIKER

Ska snart dra oss iväg till gränby, efter Tove har sminkat sig och fixat och så. Jag ska köpa nya byxor, och sen ska jag se om det finns något mer som jag hittar som mami kan betala (a'.
Jag och Tove ville ändra namn på vår blogg, men det gick inte så vi fick fixa ny blogg istället, den startar vi igång ikväll så länkar vi dit!
Nu kom Toves mamma hem så då åker vi nog!

FRÅN DE SENASTE DYGNET

Ni har inte fått så mycket uppdatering av mig, tycker Hanna skött sig rätt så bra. Och eftersom hon ändå skrivit vad vi gjort, så slipper jag göra det. Men fick höra någonstans att en bild säger mer än tusen ord, så tänkte lägga in några bilder från de senaste dygnen. Puss.
/ tThis beat make me go wild.

Ligger i Toves säng och snart ska vi börja städa hennes rum, men först av allt MÅSTE jag kissa. jag har datorn på magen också.
Vi stack ut och sprang imorse med Victoria vid halv nio, kom tillbaka kvart över kanske.
Ikväll kanske vi sover hos mig, så då blir det lite bättre uppdatering! Skriver mer sen!

Not even 2012, Paranormal Activity, shooting bomb attacks, or failing a class is scarier than 5 missed calls from mom.

Haha riktig!
Ligger i Toves söng och har orecis fixat mig. Hon är i duschen just nu, men nu lät det som om hon kom ut ur den!
Sen går vi till Willys! Kladdkakan blev supergod men ingen av oss orkade äta upp ens halva av våra delar! Så mättande...
Kollar också på Vampire Diaries så vi får se om jag lyckas dra mig ifrån datorn. Men nu kommer hon så ska vara lite social med henne!
Två fula bilder från nyss!

Most problems in life come because of two reasons. First, we act without thinking. Second, we keep thinking without acting.

Nu sitter vi och väntar op en goda kladdkakan som är i ugnen. Mums! Sen ska vi som sagt trippa iväg till Willys och inskaffa massa goff tills ikväll.
Tove skriker på mig att jag ska byta låt från Walk och Unholy Confesions med Avenged Sevenfold. Jag fattar inte varför,  SÅ JÄVLA BRA! Jag antar att det inte är henens musiksmak bara.. Hehe.
Men nu är kladdkakan snart klar så ska hugga in i den.
Kyss!
image description
Bild ur arkivet.

For every good reason there is to lie, there is a better reason to tell the truth.

Kom precis hem to my crib, sitter med Hanniponken mittemot mig! :) Mötte upp henne på stan och nu ska vi kolla om det finns grejer för vi ska baka nåt :D Blir väl en sväng till Willys sen och köpa lite gott, eller massa gott :) Jag och Hanna har bestämmt att detta blir vår sista svullkväll, sen blir det nyttigare! Får se hur det går ;) Jaja, chao.
/ t

VAR NOGA MED VEM DU GER DITT HJÄRTA TILL.FÖR NÄR DU GER DITT HJÄRTA TILL NÅGON GER DU INTE BARA PERSONEN RÄTT ATT ÄLSKA DIG,UTAN OCKSÅ MAKTEN ATT SÅRA DIG.

Sitter och fixar mig nu. Jag och Tove ska nog inte träna ikväll för det fanns typ ingen instruktör för gymmet. Men vi ska ändå ha det hur kul som helst!
Mitt kort har inte kommit, pappa kommer nog inte kunna komma med det. FUCK MY LIFE. Jag kanske får åka hem och hämta det innan vi åker hem till Tove. Måste snacka med henne lite... Får ta och ringa henne tror jag.
Nu drar jag iväg till bussen.

Riktigt jävla ful bild, men kbry.

OH SO I'M INVISIBLE TO YOU NOW? THAT'S COOL ,I ALWAYS WANTED A SUPER POWER

Ligger i sängen, med sminket borttaget och ligger och kollar på Vampire Diaries.
Jag vet fan inte hur vi ska göra imorgon. Mitt kort har inte kommit än och om det inte har kommit tills imorgon är mitt liv över. Pappa kommer nog med mitt kort om det kommer hem i brevlådan på förmiddagen.Men om det inte kommer alls vet jag ärligt talat inte vad jag gör.
TOVE OM DU SER DET HÄR RINGER DU MIG DIREKT!
Jag skriver mer senare eller imorgon.

I WISHED PEOPLE LOOKED LIKE THEIR PERSONALITIES.

image description
Hade tänkt göra ett inlägg innan skolan imorse, men lyckades stänga av alla alarmen i sömnen så vaknade lite för sent. Skolan var skön idag iallafall, på både SO:n och spanskan fick vi sluta tidigare eftersom vi hade prov också var engelskan inställd. Ska kanske sova hos Kristina ikväll, åkte hem efter skolan iallafall för hon har ändå träning först. Ska avsluta nu, kyss.
/ t

Justin Drew Malette Bieber, congrats baby.♥


Kommer komma upp fler bild inläg till min man
Bilden är gjord av Kristina Karlsson, för att komma till hennes blogg, klicka häääääääär.