2011


Gjorde du något i år som du aldrig har gjort förut?

Ja, massvis. Men orkar inte ta upp allt här .


Höll du några av dina nyårslöften?

Jag hade inga nyårslöften, inte av vad jag kommer ihåg iallafall .


Är det något du saknade 2011 som du vill ha 2012?

Honom, pengar och en solbränna .


Vilket datum från 2011 kommer du alltid att minnas?

Kanske 17 augusti när jag började högstadiet och träffade Anna, Wilma och Kristina .

Vad är det bästa som hänt dig under året som gått?

Nya vänner och resor .


Vilket var ditt bästa inköp?

MacBook och iPhone 4, dock så fick jag båda dom i present, annars kanske alla mina converse :D och min someday-parfym, älskar den! Vågar fick knappt använda den ...

Vad spenderade du mest pengar på?

Inget specifikt tror jag, men under USA-resan så brände jag ganska mycket stolar ...

Vilka låtar eller artister kommer få dig att tänka på 2011?

Fest hos Mange, Whatcha Got, Give Me Everything och säkert många fler som jag inte kommer på nu .

Mådde du bättre eller sämre under 2011 än vad du gjort tidigare år?

Både bättre, och sämre .

Finns det något du önskar att du lagt mer tid på?

Typ göra roliga saker. Allt för många dagar gick åt till att lata sig . Även träna mer, då skulle jag vara närmare drömkroppen än vad jag är nu .


Finns det något du önskar att du lagt mindre tid på?

Att jag latat mig mindre och ätit mindre onyttigt .

Blev du kär?

Ja .

Vilket program har varit det bästa på tv?

Glee, Desperate Housewives, Jersey Shore .

Vilken var den bästa boken du läst under året?

Läste några deckarböcker i sommras som var skitbra, och Gömda .

Vilken var din största musikaliska upptäckt?

Oh jävlar ... Jag vettefan hurruduru .

Vad gjorde du på din födelsedag?

Käkade donken-käk med mina närmaste .


Hur skulle du beskriva din klädstil?

Inte så jättespeciell, jeans och stickad tröja typ när det är lite kallare . På sommaren har jag på mig shorts och nån fin topp, när jag inte har bikini förstås ;) och converse! det funkar alltid, har typ 10 stycken olika .


Vad fick dig att må bra?

Vänner, familj och innebandy.

Hur kommer nästa år att skilja sig från det här?

Jag ska träna mer ära nyttigare, kanske ändra min klädstil lite. Ska vara ute och träffa vänner och göra mer saker istället för att lata mig. Kommer även på i en ny lägenhet :)


Det var 2011 det, ett helt okej år om jag får säga det själv! Även fast det är drygt en timme till tolvslaget så säger jag gott nytt år nu! 2012 ska bli bäst! <3

// Tove


Svar på kommentar

Svar: Vi är FBC Uppsala Svart F-98, jag är inte riktigt säker på var matchen är, men vi möter Dannemora.

MANGE BJUDER

Hellååååååå snyggos! Sitter hemma hos Vicki och smygfotar när hon får håret färgat. Snart ska Jossan färga mitt håår också, perfekt såhär inför nyårsafton! Muy bien!


-


Hard Rock Café

Sitter och chillar på Hard Rock Café med släkt och vänner. Fett mys. Snart kommer den stora Hamburge-tallriken som jag beställde. Ha ett bra liv!

 


NEVER LOOSE A BESTFRIEND, CAUSE IF YOU DO, YOU ALSO LOOSE À PART OF YOURSELF.

Hola guapas! Sitter på donken tsm med Shannen och vi håller på å goffar oss. Senare ska vi leta efter nåt att ha på nyår och Shannibabe ska fixa nya braller. Hoppas ni också får en bra dag, puss!


Skinny little baby's gonna cry? Well EAT DAMN IT EAT!

Har städat rummet nu. Det tog mig typ tio minuter! Fett stolt! Har dammsugit och allt. Pappa kära fader, har fixat mina dator högtalare. Dem fungerar jättebra nu! Jaja idag fyller min storebror år. 18 hela år. Vi firade han vid midnatt också eftersom Sara inte trodde att hon kunde vara med i morse så ja. Jag och mamma skjutsade henne till jobbet vid 10 sen gjorde vi Boland City. Jag köpte julklappar till alla friendos. Eller ja, jag har kvar till Shannen så det fixar jag väl någon gång nästa vecka. Jag har cup då. Storvretacupen. Vi får iallafall våra overaller. Fett najs! Dem är faktiskt ganska snygga! Orkar inte förklara. Jag lägger ut bild när vi fått dem. Ska fortsätta kolla på How I Met Your Mother nu. HA ett bra liv!
Köpte denna på H&M 200kr.

MOBILBLOGG

Tänkte bara kolla om min nya blogg.se-app funkade. Ciao!

 


Sex & Staden.

Sitter och kollar på Sex & The City. Min bror erkände att han tycker det är bra.. Lite läskigt men aa. Nu ska vi nog fira honom lite eftersom Sara börjar jobba tidigt så hon kan inte vara med imorgon när vi ska väcka honom.

 


STOCKHOLM HUVUDSTAD

Shääääänare snyggingar! Hade tänkt slänga in ett inlägg här på kvällskvisten. Har haft en toppendag! Dock så började den inte lika bra... Hade ställt klockan på 07.30 för att hinna ta't lugnt på morgonen och kanske göra ett inlägg på morgonen, vaknade dock klockan 9 med en buss som gick 12 minuter senare.. Typiskt mig! Och såklart så skulle det ta en evighet att få i linsen, jag skulle se fet ut i allt och sminket och håret skulle såklart fucka up sig totalt! Menmen, kom iväg iallafall och har haft det skitkul och fått med mig några saker hem också. Hoppas ni också haft en bra dag. Pussss ♥
VÄRLDENS LYCKLIGASTE BRUD HÄR BORTA, ÄNTLIGEN SÅ FUNKAR MIN BEBIS <33333333333333333

Artificiosa ungues.

 

 


Made up in make-up.

Fellow people! Haha nej men sitter bara och kollar på How I Met Your Mother. Vaknade typ två (?!). Så jag är ganska trött.. Konstigt nog. Mina högtalare kom idag, fett happy. Älskar dem gal1! Har satt på mina lösnaglar igen. Glader. Jag köpte inte så långa den här gången eftersom det är fett svårt att göra saker med långa. + att det är jätte enkelt att smsa på iPhone med lösnaglar! Jag har fan ingen aning om vad jag ska göra på nyår (!) hemskt. Vill åka till Astrid men det kanske inte går. Hon och jag träffas typ aldrig :( Det är fett tråkigt. Kanske ska käka något nu.

 


Vissa saker är lätta att ta för givet, speciellt det man har eller människor man älskar.

Hola amigos! Tove som bloggar här för första gången, mycket spännande. Orkar inte skriva massa fakta för det är säkert ingen som bryr sig ;) Meeeeen, får se hur det här med att blogga går då, svär kommer säkert bara va hanniponken som bloggar här. Men man kan väl ge det ett försök iallafall :)
Idag har inte gjort speciellt mycket. Åkte ner på stan runt 2 och träffade Asta, vi hade det allmänt mysigt och käkade lunch på café 018, favoriten! Åkte sedan hem till mig för att sedan bege oss till träning. Kötta! Har bara chillat sedan jag kommit hem, käkat lite, städat rummet (duktig tjej) och duschat. The usual.  Men nu så ligger jag i sängen, ska snart klicka igång en film. Imorgon blir det tidig uppstigning, ska träffa Anna på centralen halv tio (!!!) och sedan drar vi oss mot huvudstaden för shopping och sedan på eftermiddagen blir det Breaking Dawn. Mysigt värre! Men nu ska jag avsluta här, hoppas ni får en fortsatt bra kväll (insåg nu hur gay det där lät menmen...) . Kyss ♥
Slänger upp en gullig bild på mig och min kompanjon! ♥ ♥ ♥

Du behöver inte leka din lek för jag kan alla regler och genvägar.

Skulle åka ner till stan med Samantha idag, men det blev icke så för hon skulle typ träffa Marika. SÅ idag har jag bara legat i min säng, kollat på How I Met Your Mother, chattat med Johan, spelat Temple Run och Smurf Village. Jag älskar verkligen min nya mobil. Den är underbar ska ni veta!
Jag har träning ikväll. Det kommer ju bli kul.. Ja nej förmodligen inte. Men nu ska jag nog gå och äta en macka eller något.

@Felicias Place

Chillin in da hoooood med Johaaaaaan, Feliiiicciaaaaaaaaaaa, Mathildaaaaa, Samanthaaaaaa och mitt jobbiga jag efter en energidryck................................. HEjdååååååååååååååååååååå

Blogg med Tove

Nu har jag och min kära kompanjon Tove skaffat blogg tillsammans. Det är nog jag som kommer blogga mest här. Hon vet inte lösenordet än (a' Måste ge henne det så att hon också kan blogga! Jag heter iallafall Hanna som ni kanske redan hade listat ut. Jag är tretton år och bor i Uppsala. Ja lite allmän information dårå. Jag har en egen blogg också: hannahambergs.blogg.se. Checka gärna den och kanske släng in en kommentar?
Här har ni en bild på mig innan jag avslutar :)