Fotboll

Sitter och kollar på fotboll just nu. Kroatien - Sverige, 1 - 3. Sverige spelar riktigt bra, alla dessa jävla Kroatier som ramlar och filmar hela tiden.
Nu bytes Zlatan ut så det blir nog inte så kul längre.
Vi får se om jag uppdaterar nå mer innan jag går och lägger mig, men hör iallafall av mig imorgon bitti!


Skiter i vad andra säger, det är dig som jag älskar.

När livet sviker är det bra att vara två

Men ena halvan av mig slutade förstå

Att när en vän försvinner finns det inte mycket kvar

Och jag glömmer dig mer för varje dag

När livet sviker är det bra att vara två

Vilken jävla tur att du förstår

Att när en vän försvinner finns det inte mycket kvar

Och jag älskar dig mer för varje dag


ROMME :DDDDDDDD

Jag är sämst på rubriker! :)
Hann inte göra nåt inlägg imorse, var sjukt trött eftersom väckarklockan ringde vid 05.00. Har iallafall haft världens bästa dag, var mest med Wilma, Anna, Elvira och Lisa. Fick låna Lisas snowboard lite också, så grymt kul! Har skrattat så mycket så jag måste fått magrutor idag alltså! :) Kom hem strax efter sju, har käkat kebab hihi och precis tagit en dusch. Nu väntar massa skolböcker. Har tre prov imorgon och ett på fredag, fast har bara SO:grejerna hemma så det får väl bli att kugga resten ;) Och Hanna, om du ser det här. Ringer dig senare ikväll om jag hinner! Ska antagligen vara med Kristina imorgon efter skolan. Blev långt inlägg nu, så ska avsluta. Kanske gör nåt mer inlägg innan sängen. Puss.
/ t





Vi kan inte hålla fred med varandra, trots att vi är ämnade att leva tillsammans. Denna eviga standard som bygger på felande tankar. När allt som behövs är att le med varandra.

Norlie & KKV - Samma Barn

Väcker så många känslor.
/H

I WISH MY BRAIN HAD A MAP TO TELL ME WHERE MY HEART SHOULD GO.

Hemma från träning nu. Ska börja plugga och när Tove kommer hem ska jag ringa henne och prata lite med henne. Måste ju som sagt läsa typ 100 sidor tills imorgon, och 100 sidor tills på onsdag. Skjut mig nu! Men det kan väl vänta lite..
Imorgon ska jag kolla med Tove om hon kan komma hit efter skolan och plugga lite, träna och så. Men hon har säkert bestämt med någon annan redan. Det känns lite som om man måste planera två veckor i förväg om man ska träffa henne.. Haha nej men iallafall typ en vecka, så vi får se.
Ska iallafall vara med henne hela helgen så det är najs! Jaja men nu måste jag plugga!
Gillar mitt hår på den här bilden, även om det ser sjukt slitet ut.

I LOVE LISTENING TO LIES WHEN I KNOW THE TRUTH.

Hemma från skolan, och nu kollar jag på Gossip Girl. Kommer bli beroende igen, haha. Snart är det träning också. Ganska peppad, fast ändå inte. Det känns som att varje gång Tove inte är på träningarna kan jag inte vara med någon typ... Forever Alone haha :'(. Nej men jag är seriös.
Aja, I'll get over it. Skriver mer efter träningen!
Gammal och ful bild men ett stort fett kbry på den!

Ett försök till på den här skolan, sen räcke det.

Står på bussen nu och ska snart av, så det blir ingenting långt. Men ikväll är det ju träning, sen måste jag läsa 100 sidor till hemkunskapsprovet och sen plugga till spanskaårovet som också är imorgon!? Hatar den här skolan, men nu är jag framme så hör av mig sen!


All my life I've been good, but now I'm thinking; what the hell.

Live Laugh Love Live Laugh Love
/H

Fighting for peace is like fucking for virginity

Blir ett kort inlägg såhär på kvällskvisten. Är supertrött så ska bara kolla på Big Brother, sen sova. Stackarna Wilma och Anna hade typ redan somnat när jag kom hem från träning, så dom kunde inte komma. Så otaggad på att gå upp halv sex imorgon. Jaja, det blir väl nåt inlägg imorgonbitti om jag hinner, kyss!
/ t

Det finns olika människor från olika länder med olika känslor och olika vänner med olika trender som tror dom bestämmer. Att den som dom känner ska vara den bästa.

Never before seen foto's.
Jag hoppas ni förstår hur mycket vi bjuder.
/H

The worst thing you can do to a girl is compare her to anther girl

Hola. Var precis på willys, var tvungen att köpa lite grejer till Romme imorgon, taggad till tuseeeen! :D Så alla får vara sociala på bussen imorgon! Sov hos Asta igår, vi hade det jättemysigt och roligt som vanligt. Hade ju inte vart med henne på hela lovet :( Ska äta nåt och sedan fixa mig till träning, kommer hem vid nio och då kommer även Anna och Wilma och sover här :) Pain bara att vi ska samlas i skolan 06.45 imorgon. Jaja, bara att bita ihop! Börjar bli bråttom snart, puss!
/ t


image description

Svar på kommentar

Svar: Nejnej, jag var inte sur! Det är ju inte samma sak att prata med henne när hon är med någon annan som det är att prata med henne själv. Det vara bara det och ingenting annat! ;)

A real friend is one who walks in when the rest of the world walks out.

Hemma från skolan, och snart träning. Hoppas Tove kommer på den för jag saknar henne! Iallafall tur att Victoria kommer, saknar henne riktigt mycket också!
Ska käka snart också så att jag klarar av träningen.
Ska springa ner och göra något att äta nu när ingen är hemma. INGEN KAN STOPPA MIG!



Dag 5 – Någonting jag vill ha mer än nåt annat just nu.

En pojkvän. Eller en riktigt mysig Tove brevid mig.
Men en pojkvän skulle faktiskt inte sitta helt fel nu. Jag har varit singel i snart två år. Så det skulle inte vara helt fel.
Men jag saknar Tove alldeles för mycket när jag inte är med henne. Men HELA , LYSSNA PÅ MIG NU LILLA TOVE, verkligen hela helgen ska jag vara med henne.
Så läser du det här Tove ska du veta att jag saknar dig alldeles för mycket!
Jaja men en pojkvän skulle inte sitta fel just nu säger jag bara, att ha någon att hålla om. Förrutom Tove då.

JUST BECAUSE WE DON'T TALK DOESN'T MEAN I DON'T THINK ABOUT YOU. I'M JUST TRYING TO KEEP SOME DISTANCE BECAUSE I KNOW I CAN'T HAVE YOU.

Skolan var piss. Så jävla tråkigt. Jag kom fan inte ihåg det.
Men nu ligger jag och kollar på Vänner, som vanligt annars, nu efter jag har ätit efter träningen. Det finns fan ingenting annat man kan göra hemma hos mig på kvällarna, men jag tänkte väl ringa Tove eller smsa lite med henne. Men jag skiter i det eftersom hon ska sova hos Astrid, känner inte riktigt att jag vill då. Kanske ringer Victoria istället. Kanske åker till henne efter skolan tills träningen börjar. Men vi får se.
Ska tidsinställa de där ''Dag 1, Dag 2..'' inläggen såatt ni har någonting att läsa ifall jag eller Tove inte orkar blogga! Det händer väl ganska ofta antar jag...
Men nu ska jag börja göra det!

NU DRAR BRUDARNA PÅ TRÄNING!

image description
GAMMAL BIL MEN KBRY?

00:50

Det där med att gå och lägga sig sket sig fullständigt. Kan inte sova, så ligger istället och chattar med Anna och Theodor och kör drawsomething. Ska kolla om det nya big brother avsnittet har kommit ut på TV4 nu, kommer vs dödstrött oavsett vad imorgon. Pussisnutt ❤

/ t


Under täcket i mina tankar.


You can't photoshop your ugly personality.

Sitter i med Hanniponkidonki i luren, lyssnar på musik och bloggar! Matchen gick sådär för mig, betydligt bättre än igår men tror aldrig jag missat så jävla många chanser asso haha :( Hanna har ju redan skrivit hur matchen sluta, så då slipper jag det :* Ska försöka sussa (fett gulligt ord) lite tidigare ikväll, är fett trött! Åt världens goaste thaimat till middag så sitter här med matkoma nu.. Hörs imorgon, sov sött!
/ t

<333333333

VAFAN SVERIGE

/H

Du skapas, du vaknar och andas in och känner luften i lungorna vandra fritt. Du andas ut, öppnar ögonen och tittar bort över platsen som kommer bli ett minne blott.

Hemma från match nu. Gick piss för min del, men vi vann med 4-0. Just nu sitter jag bara och läser bloggar.
Mår inte 100% just nu så jag duscha nog nu, ringer Tove och går och lägger mig. Det behöver jag verkligen, speciellt mentalt.
En helvettes jävla vecka framför mig nu. Det enda positiva är att hela nästa helg spenderas med min babe. Sen kanske Victoria hänger med. Har verkligen tappat kontakten med henne på sista tiden, men det ska fan ändras på! Det är ju träningar i veckan också, så då träffar man henne också!
Jag fick ju mina overalls-byxor idag. Dem satt så jävla tajt! Jag skojar inte, jag hade ioförsej på mig shorts under men dem satt så jävla tajt säger jag bara. Får be mamma reklamera, hehe...
Ska fråga mamma om jag får åka ner till stan och köpa ett linne en tröja på tisdag. Hoppas, hoppas, hoppas jag får dem!
Nu har jag skrivit värsta boken, så jag låter er återgå till era liv!
image description

TAGGA MATCH :*

Är det bara jag som tycker att bilden är lite läskig? :o
Nu blir det att rulla mot Alsike sporthall typ, fett tagggaaaaaad! :D
/ t

I want to be dressed like this.

Ja tack.
/H

What doesn't kill you makes you stronger.

Ligger i sängen med Victoria och kollar på Vänner.
Vi vet inte riktigt vad vi ska göra till middag, men det blir säkert pasta och någonting.
Nu börjar hon skratta igen. Liten flicka :')
Har ingenting mer att dela med mig av, men ni får iallafall en gammal bild :)


26 FEBRUARI

Hanna tvingade mig att blogga. Har inget att dela med mig om dock, spenderar sista lovdagen med att städa. Hur kul låter det liksom? Men vad gör man inte för pengar? :) Senare blir det match, får träffa min babe då också. HEjdåååååå
/ t




NY HEADER, OM DET INTE FUNKAR TRYCK F5 TILLS DEN ÄNDRAR SIG.


Sitter och äter en sånhär! Riktigt tasty säger jag bara!


Dagens + en tjocktröja.


Victoria Käck♥

Snart kommer flickan hit, hon väntar bara på sin pappa. Saknar henne riktigt mycket ska ni veta.
Hon stannar här tills samlingen så åker vi tillsammans till matchen. Det ska bli riktigt skoj!
Skriver mer sen :)
image description

I'm gonna live my life, no matter what we party tonight.

Sitter och lyssnar på musik, sminkar mig och funderar lite av jag ska ha på mig idag. Ska ju som sagt träffa Victoria baby som jag inte har träffat på två hela veckor! Sen ikväll är det match, i Alsike mot Vide. Måste ta ut min ilska som jag har haft hela veckan på dem ikväll antar jag, annars kommer jag ta ut det på dem idiotiska lärarna i skolan imorgon och det står jag gärna över..
Men jag är på ett riktigt shopping humör idag! Vi får se var jag och Victoria ska vara om jag och mamma hinner en sväng till stan innan. Men nu sitter jag också och tittar på lite kläder så det kommer nog ett klädinlägg snart, men är inte 110% säker påT men jag ska försöka orka.
Nu vill jag inte skriva värsta boken, så det var allt för mig för denna gång.
image description
Bild ur arkivet.
Någon/några kanske märkte att jag har tagit bort den andra bloggen, endast för att jag vill satsa på denna.

NYTT I GARDEROBEN

Dessa skönheter kommer användas flitigt i sommar.
/ t

You may see me stumble once or twice, but you'll never see me fall.

Har vart dålig på att blogga 2day, men dagen har gått supersnabbt! Spelade match mot Storvreta och det gick sämre än någonsin för mig. Kommer ta ut all min ilska när vi kör mot Vide imorgon. Blev inget med Hanniponken ikväll :( Saknar henne! Blir att spendera nästa helg med min babe istället :*
Bajsar snett på allt och alla också, är på så dåligt humör. Som vanligt. Varför är oklart, orkar bara inte vara glad. Jaja, ni bryr er ändå inte så hejdå!
/ t



Så jävla typiskt mig att hålla på och försöka le och se glad ut på bilder, när jag egentligen bara vill gå och typ dränka mig själv.

I'm back bitches, but we'll see for how long.

http://hannahambergs.blogg.se/?tmp=25173213
http://hannahambergs.blogg.se/?tmp=25173213
http://hannahambergs.blogg.se/?tmp=25173213
http://hannahambergs.blogg.se/?tmp=25173213
http://hannahambergs.blogg.se/?tmp=25173213
Ja som ni kanske förstod ska jag blogga på min egen blogg också, men mest på denna. Det blir nog mest bara bilder på den andra!


Baby when I am laid to rest, may my laughter remain, like your kiss blew me away

Sitter i bilen påväg hem och lyssnar på musik! Ganska mysigt förutom att det är knappt tre timmar kvar.
Men ikväll kommer kanske Tov, eller så kanske jag åker till henne, sen träffar jag Victoria imorgon. Har inte träffat henne på typ två veckor, håller på att dö av saknad efter båda två!
Men ska återgå till musiken!


NEVER STOP DREAMING, CAUSE IF YOU DO. YOU DON'T HAVE ANY DREAM TO REACH.

Shenare folket. Ska krypa ner i sängen nu framför ett avsnitt Big Brother och min typ fjärde Capri-Sonne för dagen, beroende! Blir en tidig kväll för har match imorgon mot Storvreta F97. Fett taggad! Dock är min knä mer cepat än det brukar så kommer springa ännu mer sneknullat än vanligt :* Var mysigt hemma hos Vickan också, vi kollade på Grown Ups (stavning) och låg i hennes säng och snackade.
Godnatt!
/ t


image description

Gammal bild ur arkivet, but who cares? :*

Min underbara ängel, mitt allt, min själ, jag älskar sig. Från botten av mitt hjärta , där kommer du alltid ha en plats bästavän.

 

 

 


FRONDA - UNDERBAR


Du är vacker som du är, du måste vara som du var.
Det är knappast fel på dig, det är fel hur världen är idag
Knyt båda nävarna och fokusera på nåt bra
för innerst inne vet dom om att dom har fel och du är underbar.




Dag 4 - Mina mål/drömmar/önskningar.

Mina mål är helt annorlunda från min önskningar och drömmar, med tanke på att de inte är ett 'måste'.
Men några mål är väl att ha minst två A:n och 6-7 C:n. Helt orimligt men man kan alltid hoppas!
Sen önskningar är väl typ att bli smal, få smala ben speciellt, bli riktigt jävla rik, se ut som Tove, träna varje dag, flytta till USA med Tove, flytta hemifrån och få otroligt tjockt och fint blont hår. Sen mina drömmar är ju typ att kunna flyga, skaffa en enhörning o.s.v..
Otroligt saknat blondt hår.❤

 


Don't be so quick to believe everything you hear because lies always spread faster than the truth

Tänkte göra ett blogginlägg såhär på kvällskvisten. Har precis ätit världshistoriens äckligaste pastasallad, så det blev bara några tuggor. Ska strax ta och rulla mot Vickans crib. Blir myskväll framför tv:n med film och godsaker. Behöver henne, mår inte alls bra. Hon får mig alltid på så glatt humör <3
Var på stan och tog en fika med min mycket saknade kompis Tiara idag. Blev en kladdkaka och apelsinjuice på waynes, mycket gott! ciaaao <3
/ t

Tjenare gött folk

Tjenare Tirre här! Ja ni vet Toves kompis? Anyway känner mig uppblåst! (åt oredig en kladdkaka)

Kramisar Tiara


I CAN'T HANDLE ALL THIS PRESSURE ANYMORE.

Gokväll alla nattugglor! Har spenderat med kväll som jag gjort resten av dagen, framför datorn. Har skypat lite, vart inne på facebook, ja det vanliga. Nu har jag precis tagit bort mitt smink och ska lägga mig och kolla på det nya avsnittet av Big Brother. Håller med om att Hannah W är helt blåst, men hon gör programmet så sjukt kul. Jaja, godernatter ses imorrn puddingar.

/t


YOU CAN NEVER GET TO MUCH OF SOMETHING YOU LOVE.

Såhär skulle jag gärna gå klädd i sommar.
Shortsen ska bli mina, så är det bara. Blir väl att börja spara eller flörta lite med mamma.
/ t

The first cut is the deepest.

TOVE; DET FINNS EN ANLEDNING TILL VARFÖR JAG INTE BLOGGAT NU. VI HAR FUCKING STRÖMAVBROTT OCH MOBILEN HÅLLER PÅ ATT DÖ! PUSS


They tell you to be yourself - and then they judge you for who you are.

Hanna har vart dålig på att blogga idag ser jag.. Tur att jag är forever alone så jag kan uppdatera mycket under kvällskvisten! Idag har jag överlevt på Capri-sonne och kollat på en massa filmer och avsnitt av olika serier. Nu ska jag äta middag, ensam, eftersom min familj heller kollar på fotbollsmatch än att va med mig, pet. Chaooooo
/ t

tom

Snälla bli min igen
nej, låt det va som i en film
snälla bli min igen
låt mig va kvar
ja, låt det va
/ t

Dag 3 - Din favorit årstid och varför.

Med tanke på att jag inte gjorde någon igår, så gör jag två idag.
Min favorit årstid är sommaren. Man kan ha på sig vad fan man vill, bada, bli brun och ha sommarlov. Så himla najs!


Trying to forget someone you love, is like trying to remember someone you never met

Kom hem för en stund från Vickan, spenderade min kväll och natt där. Har duschat och ätit lite, skulle egentligen träffat Lisa idag men hon svarar inte så blir nog en hemmadag. Är allmänt trött på allt så tror jag ska stänga av mobilen och sätta på en film istället. Saknar min Hanna också vilket inte direkt gör saken bättre. Hejdåååå


/ t

Jävla hor-fitt-manlig hora.

Bara ett livstecken.


HÅRFÄRNING PÅ G

Sitter med Vickan bredvid mig. Vi ska färga håret, senare blir de träning. Bara ett litet livstecken, hade inte direkt nåt att dela med mig om. kysseeeen
/ t

Things will get worse before they get better. But remember who put you down and remember who helped you up.

Don't blame yourself for something you didn't do. But don't run away from something you did do.


Nu sitter vi och tittar på TV, som vanligt antar jag. Men vi tittar på Puss in Boots, faktiskt en bra film!
Idag var vi ute i backen hela da'n och sen åkte vi hem och käkadeoch sen vid åtta körde vi bowling! Jag kom sist tror jag, men kloten sög ju röv! Hehe..
Imorgon får vise hur mycket jag har tid att blogga, för jag ska nämligen åka skidor istället för snowboards så jag ska försöka åka så mycket som möjligt! Det är också kvälls-skidåkning så blir nog uppdatering på kvällen. Men nu ska jag återgå till filmen.
Kyss!❤

Sommar ❤

 

 


I think I'm afraid of being happy because everytime I'm happy, something bad always happens.

Bild från nyss, och nej jag är inte sådär röd det var nåt konstigt med ljuset bara.
Gokväll. Har precis ätit en macka och ska snart byta om till träning. Har inte bloggat på hela dagen så Hanna blev lite småsur på mig! Har dock inte fått så värst mycket gjort idag. Jag och Shannen låg i pjamas till klockan tre innan vi började fixa oss också drog vi till stan och träffade Ezin och Johan. Vaknade inte upp på min bästa sida imorse direkt, så bli inte förvånade om det kommer upp några psykbrytinlägg ikväll. Ska byta om nu, cya.

/ t

BOWLING IKVÄLL!

Ikväll ska vi bowla! Det ska bli kul! Skriver mer sen❤


Dag 2 - En person du vill träffa just nu.

 

 


Mitt blonda hår är saknat ❤

Ja jag var fjortis, anteckna gärna!

https://cdn3.cdnme.se/cdn/8-1/3193747/images/2012/pic_190422105.jpg">https://cdn2.cdnme.se/cdn/8-1/3193747/images/2012/pic_190422105.jpg">https://cdn3.cdnme.se/cdn/8-1/3193747/images/2012/pic_190422105.jpg%3C/a%3E">https://cdn1.cdnme.se/cdn/8-1/3193747/images/2012/pic_190422105.jpg">https://cdn3.cdnme.se/cdn/8-1/3193747/images/2012/pic_190422105.jpg%3C/a%3E">https://cdn2.cdnme.se/cdn/8-1/3193747/images/2012/pic_190422105.jpg%3C/a%3E">https://cdn3.cdnme.se/cdn/8-1/3193747/images/2012/pic_190422105.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn3.cdnme.se/cdn/8-1/3193747/images/2012/pic_190422105.jpg" class="image">

https://cdn2.cdnme.se/cdn/8-1/3193747/images/2012/pic_190422119.jpg">https://cdn1.cdnme.se/cdn/8-1/3193747/images/2012/pic_190422119.jpg">https://cdn2.cdnme.se/cdn/8-1/3193747/images/2012/pic_190422119.jpg%3C/a%3E">https://cdn3.cdnme.se/cdn/8-1/3193747/images/2012/pic_190422119.jpg">https://cdn2.cdnme.se/cdn/8-1/3193747/images/2012/pic_190422119.jpg%3C/a%3E">https://cdn1.cdnme.se/cdn/8-1/3193747/images/2012/pic_190422119.jpg%3C/a%3E">https://cdn2.cdnme.se/cdn/8-1/3193747/images/2012/pic_190422119.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn2.cdnme.se/cdn/8-1/3193747/images/2012/pic_190422119.jpg" class="image">

https://cdn1.cdnme.se/cdn/8-1/3193747/images/2012/pic_190422145.jpg">https://cdn3.cdnme.se/cdn/8-1/3193747/images/2012/pic_190422145.jpg">https://cdn1.cdnme.se/cdn/8-1/3193747/images/2012/pic_190422145.jpg%3C/a%3E">https://cdn2.cdnme.se/cdn/8-1/3193747/images/2012/pic_190422145.jpg">https://cdn1.cdnme.se/cdn/8-1/3193747/images/2012/pic_190422145.jpg%3C/a%3E">https://cdn3.cdnme.se/cdn/8-1/3193747/images/2012/pic_190422145.jpg%3C/a%3E">https://cdn1.cdnme.se/cdn/8-1/3193747/images/2012/pic_190422145.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn1.cdnme.se/cdn/8-1/3193747/images/2012/pic_190422145.jpg" class="image">

https://cdn2.cdnme.se/cdn/8-1/3193747/images/2012/pic_190422170.jpg">https://cdn1.cdnme.se/cdn/8-1/3193747/images/2012/pic_190422170.jpg">https://cdn2.cdnme.se/cdn/8-1/3193747/images/2012/pic_190422170.jpg%3C/a%3E">https://cdn3.cdnme.se/cdn/8-1/3193747/images/2012/pic_190422170.jpg">https://cdn2.cdnme.se/cdn/8-1/3193747/images/2012/pic_190422170.jpg%3C/a%3E">https://cdn1.cdnme.se/cdn/8-1/3193747/images/2012/pic_190422170.jpg%3C/a%3E">https://cdn2.cdnme.se/cdn/8-1/3193747/images/2012/pic_190422170.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn2.cdnme.se/cdn/8-1/3193747/images/2012/pic_190422170.jpg" class="image">

https://cdn3.cdnme.se/cdn/8-1/3193747/images/2012/pic_190422186.jpg">https://cdn2.cdnme.se/cdn/8-1/3193747/images/2012/pic_190422186.jpg">https://cdn3.cdnme.se/cdn/8-1/3193747/images/2012/pic_190422186.jpg%3C/a%3E">https://cdn1.cdnme.se/cdn/8-1/3193747/images/2012/pic_190422186.jpg">https://cdn3.cdnme.se/cdn/8-1/3193747/images/2012/pic_190422186.jpg%3C/a%3E">https://cdn2.cdnme.se/cdn/8-1/3193747/images/2012/pic_190422186.jpg%3C/a%3E">https://cdn3.cdnme.se/cdn/8-1/3193747/images/2012/pic_190422186.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn3.cdnme.se/cdn/8-1/3193747/images/2012/pic_190422186.jpg" class="image">

https://cdn3.cdnme.se/cdn/8-1/3193747/images/2012/pic_190422204.jpg">https://cdn2.cdnme.se/cdn/8-1/3193747/images/2012/pic_190422204.jpg">https://cdn3.cdnme.se/cdn/8-1/3193747/images/2012/pic_190422204.jpg%3C/a%3E">https://cdn1.cdnme.se/cdn/8-1/3193747/images/2012/pic_190422204.jpg">https://cdn3.cdnme.se/cdn/8-1/3193747/images/2012/pic_190422204.jpg%3C/a%3E">https://cdn2.cdnme.se/cdn/8-1/3193747/images/2012/pic_190422204.jpg%3C/a%3E">https://cdn3.cdnme.se/cdn/8-1/3193747/images/2012/pic_190422204.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn3.cdnme.se/cdn/8-1/3193747/images/2012/pic_190422204.jpg" class="image">

https://cdn1.cdnme.se/cdn/8-1/3193747/images/2012/pic_190422205.jpg">https://cdn3.cdnme.se/cdn/8-1/3193747/images/2012/pic_190422205.jpg">https://cdn1.cdnme.se/cdn/8-1/3193747/images/2012/pic_190422205.jpg%3C/a%3E">https://cdn2.cdnme.se/cdn/8-1/3193747/images/2012/pic_190422205.jpg">https://cdn1.cdnme.se/cdn/8-1/3193747/images/2012/pic_190422205.jpg%3C/a%3E">https://cdn3.cdnme.se/cdn/8-1/3193747/images/2012/pic_190422205.jpg%3C/a%3E">https://cdn1.cdnme.se/cdn/8-1/3193747/images/2012/pic_190422205.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn1.cdnme.se/cdn/8-1/3193747/images/2012/pic_190422205.jpg" class="image">

https://cdn2.cdnme.se/cdn/8-1/3193747/images/2012/pic_190457366.jpg">https://cdn1.cdnme.se/cdn/8-1/3193747/images/2012/pic_190457366.jpg" class="image">

https://cdn3.cdnme.se/cdn/8-1/3193747/images/2012/pic_190457373.jpg">https://cdn2.cdnme.se/cdn/8-1/3193747/images/2012/pic_190457373.jpg" class="image">

https://cdn1.cdnme.se/cdn/8-1/3193747/images/2012/pic_190457374.jpg">https://cdn3.cdnme.se/cdn/8-1/3193747/images/2012/pic_190457374.jpg" class="image">

https://cdn1.cdnme.se/cdn/8-1/3193747/images/2012/pic_190457377.jpg">https://cdn3.cdnme.se/cdn/8-1/3193747/images/2012/pic_190457377.jpg" class="image">

https://cdn1.cdnme.se/cdn/8-1/3193747/images/2012/pic_190457383.jpg">https://cdn3.cdnme.se/cdn/8-1/3193747/images/2012/pic_190457383.jpg" class="image">

https://cdn1.cdnme.se/cdn/8-1/3193747/images/2012/pic_190457386.jpg">https://cdn3.cdnme.se/cdn/8-1/3193747/images/2012/pic_190457386.jpg" class="image">

https://cdn1.cdnme.se/cdn/8-1/3193747/images/2012/pic_190457392.jpg">https://cdn3.cdnme.se/cdn/8-1/3193747/images/2012/pic_190457392.jpg" class="image">

https://cdn1.cdnme.se/cdn/8-1/3193747/images/2012/pic_190457395.jpg">https://cdn3.cdnme.se/cdn/8-1/3193747/images/2012/pic_190457395.jpg" class="image">

https://cdn1.cdnme.se/cdn/8-1/3193747/images/2012/pic_190457398.jpg">https://cdn3.cdnme.se/cdn/8-1/3193747/images/2012/pic_190457398.jpg" class="image">

https://cdn1.cdnme.se/cdn/8-1/3193747/images/2012/pic_190457473.jpg" class="image">

https://cdn3.cdnme.se/cdn/8-1/3193747/images/2012/pic_190457484.jpg" class="image">

https://cdn1.cdnme.se/cdn/8-1/3193747/images/2012/pic_190457485.jpg" class="image">


I SAID I'M OVER YOU. BUT EVERY TIME MY PHONE VIBRATES, MY HEART STILL WISHES IT'S A TEXT FROM YOU.

Och hur gått ser inte detta ut att vara? ;)
Har haft en riktigt latch kväll med min babe. Vid halv tio drog vi till Konsum och fick med oss massa gott hem. Så nu har vi käkat nappar, billy's pizza, ostbågar, chips och små oreokakor inklusive massa läsk och bäst av allt ♥ kaktusfestis ♥. Vi har även kollat på några avsnitt Jersey Shore. Snooki never let's me down! Vet inte vad vi ska göra nu. Kanske sätta på en film eller skypa med någon. Kyss!

/ t

WAR - JAY SEAN


Tough times don't last, but tough people do. Screw your past, but don't let it screw you.

Sitter i mitt rum nu med Shannen i örat, och väntar på att hon ska komma! Vet inte direkt vad jag ska skriva, det var Hanna som messade mig och tvingade mig att blogga. Tänkte bara säga att jag lever, och att jag vill ha nån av hårfärgerna på bilderna där uppe! Skulle va så fint till sommaren! Jag gör väl nåt mer inlägg ikväll, vet inte om jag och Shannen bara stannar inne eller träffar någon. Puss sålänge.
/ t

My heart is freaking out when I held ya

Ja nu har ni fått er första dag. Får se hur många dagar jag orkar göra innan jag tar bort den.
Jag har ingenting roligt att blogga om, så ge gärna många förslag!
Ikväll ska vi typ äta ute, HAMBURGERBUFFE! Haha ja det är sant. Vi ska äta hamburgerbuffe. Jag har ingen aning om hur det kommer fungera men det ska jag berätta för er när jag väl har ätit!
Måste smsa Tove och se till att hon också bloggar. Hon har inte gjort de på ett tag eller vad tycker ni?
Skriver mer om några timmar!


Dag 1 - En bild på mig + 10 fakta om mig.

1. Jag har svårt att lita på folk, det finns nog bara tre, fyra stycken jag liter på till 110%.
2. Jag älskar Vänner.
3. Jag älskar också mina vänner.
4. Jag spelar innebandy och fotboll, det bästa som finns.
5. Jag har ridit i fyra år men tyvärr slutade jag för ungefär ett år sen.
6. Jag åker både snowboard och skidor, men föredrar snowboard.
7. Jag har inte någon allra bästa vän. Jag har tre.
8. Jag hatar kyla. Det är det värsta som finns.
9. Jag vet inte om jag är kär, jag tycker alla killar är idioter så det är svårt att alla för någon. (Gud va cheesy det där lät..)
10. Jag vill bli fotograf. Jag vet att det kommer från intet enligt vissa men det är alltid någonting jag har velat göra.

 


Orka den andra, jag försöker på den här!

Dag 1 – En bild på mig + 10 fakta om mig.
Dag 2 – En person jag vill träffa just nu.
Dag 3 – Min favorit årstid och varför.
Dag 4 – Mina mål/drömmar/önskningar.
Dag 5 – Någonting jag vill ha mer än nåt annat just nu.
Dag 6 – Typ av killar jag faller för.
Dag 7 – Vad jag skulle göra om jag fick 1 miljon.
Dag 8 – En dålig vana jag önskar att jag inte hade.
Dag 9 – Bild på mig och min bästa vän.
Dag 10 – En bild på mig idag och vad jag hade på mig.
Dag 11 – Någonting jag oroar mig för.
Dag 12 – En bild på ett ställe jag vart på.
Dag 13 – Mitt drömbröllop.
Dag 14 – En bild på mig själv för ett år sen.
Dag 15 – Någonting jag ångrar.
Dag 16 – En bild på mina/mitt syskon
Dag 17 – En person jag vill byta liv med för en dag – och varför.
Dag 18 – Vad jag åt idag.
Dag 19 – En bild på det jag köpte senast.
Dag 20 – Min favorit film.
Dag 21 – En bild på mig själv som är tagen utav någon annan.
Dag 22 – Min reaktion när jag ser mig själv i spegeln.
Dag 23 – En låt som får mig att gråta.
Dag 24 – Mitt favoritprogram – och varför.
Dag 25 – Min favorithögtid.


Du säger exakt samma saker till henne som till mig.

Har precis käkat korv och nu sitter vi och tittar på The Ugly Truth.
Klockan två ska vi ut i backen igen. Skriver förmodligen mer då!


Don't judge me until you know me, don't underestimate me until you've challenged me and don't talk about me until you've talked to me.

Träffade Vickan runt 11 imorse och tog en springtur med henne, börjar bli dags att skaffa gymkort snart också. Hoppas på att se ut som på nån av bilderna ovanför i sommar, never gonna happend but a girl can dream right? ;) Skulle heller inte tacka nej på att öka några centimeter på längden. Ska fixa nåt att äta nu och ta en dusch, senare blir det stan och fixa en grej. Shannen sover här ikväll också, mys! Har inte träffat bruden på år känns det som. Men vi hörs!

/ t

Lofsdalen❤

Vi sitter i en värmestuga nu och värmer oss. Det är runt -10 grader, lite kallt sådär. Vi har inte riktigt bestämt vad vi ska äta, men vi åker förmodligen hem och äter soppa eller något sånt.
Men nu kommer pappa och hämtar oss snart så nu ska vi ut och åka igen!


♥ SOMMAR ♥

Om inte sommaren kommer snart så emigrerar jag från kalla Sverige.
/ t

ONE DIRECTION ♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥

Hur söt kan man bli assoooooooooooo!? Jag dääääckar.
/ T

Rumors. Well at least you're spreading something else besides your legs.

Klev precis innanför dörren, klarade även denna kväll med kusinerna. Nu är jag dödstrött efter att ha jagat två hypra småungar halva dagen. Tänker ta bort mitt smink, ta ur linserna och tvätta piercingen. Sen blir det en het dejt med sängen och antagligen kolla på nån go' film. Jag vill också kolla på Big Brother som resten av Sverige gör, men det har börjat för typ 40 minuter sen och jag hatar att bara hoppa in mitt i ett program :( Ni antecknar va? Ska bege mig nu, ciao.
/ t

My mom thinks my friends are bad influences but honestly, I'm usually the one coming up with the ideas.

Så sant!
Men just nu sitter vi, min syster, min bror och hans kompis, och tittar på TV.
Kommer nog komma upp en 10 sanningar inlägg lite senare eftersom jag aldrig har någonting att göra. Måste smsa Tove och se till att hon bloggar också!

 


RONJA RÖVARDOTTER

Ligger som rubriken säger och kollar på Ronja Rövardotter. Det blev ett till skidpass men dock inte så länge. En timme eller så.
Jag känner att jag saknar min Victoria och min Toffs❤.
Det går inte att ladda upp bilder, men ska försöka fixa det!


DET ÄR LÄSKIGT HUR JÄVLA MYCKET DOM STÄMMER IN.

'

/ TOVE

(BE)LIEVE IN (YOU)RSELF

Nu bär det snart av till Stockholm för att fira småkusinerna. Kör på bara puder, mascara och ögonbrynspenna för min hy har blivit kaoooooz </3 Skönt att få ett litet livstecken där från Hanna också i inlägget under. Hoppas ni har det bra snuttisar! Har iallafall gjort en grym spellista så klarar nog bilturen ändå, fast alla får skicka iväg ett sms eller två! Kommer ta typ 100 år extra för mamma måste förbi Arlanda och fixa nåt på hennes jobb. Kommer väl kanske upp nåt tråkigt mobilinlägg eller så i bilen, annars hör vi ikväll! Puuuuuuss.
/ t

Back in da hydda.

Är tillbaka i stugan efter första och förmodligen enda skidpasset. Det skulle vara ski-out och ski-in, men de. Tog en halvtimme att ta sig förbi all tjocksnö som han inte kunde åka förbi, sen tog det väl 45-60 minuter att ta sig hem för det blåste så helvete mycket. Men vi får se om set bli ett till skidpass innan middag.
Jag och Astrid har det riktigt mysigt i vår stora stuga. Vi delar på en dubbelsäng, och ingen av oss hade med ett sånt lakan..
Men nu kallar maten, pasta med carbonara. Riktigt tasty.


Svalkar vinden, värmer solen, ser du något bakom molnen, känner du lyckan genom sorgen. Jag har inget mer än mina tankar.

Vaknade för en stund sen, ska sätta på ett avsnitt Glee och dricka min goda smoothie. Har inga planer för idag, förutom att jag ska åka till Stockholm och fira småkusinerna i eftermiddag. Ciao.
/ t



I KNOW THIS WORLD IS COLD & DECEIVING, BUT I KEEP MY HEAD UP LIKE MY NOSE IS BLEEDING.

Ligger med datorn i knät och smsar med lite folk. Har haft värsta chillkvällen/dagen. Var uppe en sväng till Gränby och fixade presenter till kusinerna, och nu på kvällen har jag bara degat. Tog nyss ett bad, hundra år sen seriöst. Nu ska jag lägga mig i sängen tillsammans med min glasskål och sätta på en bra film. Kyss.
/ t







Osminkad och fett skabbelicious, men ett stort fett kbry på det va.

LANGA

Dessa skönheter får gärna flytta in i garderoben min.

/ t

The mirror doesn't show you what's inside. So remember to look at people from another view than just one.

Kom hem från match för ett tag sen, har ätit lite och ska hoppa in i duschen nu :) Matchen vann vi iallafall med 4-1, härligt värre. Men jag bajsar snett på Hanna (och Asta) som sitter i en bil påväg till Fjällen nu. Själv ska jag va forever alone typ hela lovet, så alla får höra av sig om ni vill hitta på nåt. Inte för att nån kommer göra det menmen. Ska avsluta nu, puss.
/ t




Ful bild, men vad fan gör det om 100 år?

@the bil

Okej jag är inte på bilen, men ni fattar. Nu har vi snart lämnat uppsala! Kommer kanske inte bli så värst bra uppdatering med tanke på att internet kommer suga appung. Uppdaterar mer sen!


JAG ÅKER IMORGON, OCH KAN INTE VARA MER TAGGAD!

Sitter u sängen och tänker över saker jag kan ha glömt att packa. Det är säkert någonting. Men som ni ser på rubriken så kan jag inte vara mer taggad! Min mage var vänts upp och ner. SÅ HIMLA PEPPAD!


17 FEBRUARI 2012

Jag är tillbaka! Lång bloggpaus det blev då.. Blev hemma från skolan idag, mamma väckte mig och då mådde jag inte alls bra. Så har spenderat hela dagen i sängen, tillsammans med datorn och mobilen. Har kollat lite på film, kollat runt efter snygga kläder och även klickat hem ett par nya Converse. Sportlov nu också, det behövdes verkligen. Ska bara ta det lugnt hela lovet och umgås med mina underbara vänner. Lite avis är jag ändå på Hanna som åker till Lofsdalen, fast jag ska faktiskt till Romme tillsammans med Wilma och Anna efter lovet! Mer om det senare. Tänkte bara göra ett inlägg, och säga att jag lever. Vet dock inte hur det kommer bli med bloggningen dom närmaste dagarna. Mitt liv är fortfarande upp och ner, förstår knappast vad som händer längre. Ska sätta på en film nu iallafall och dricka kaktusfestis ♥ Ska försöka komma ikapp alla såna här 30-dagar inlägg sen, men för tillfället orkar jag inte.


/ t





Ingen stjärna lyser lika starkt som du. Jag älskar dig❤


Bitch please. My phone battery last longer than your relationships.

Förra inlägget var bara ett livstecken, sen blev jag på blogghumör! Men jag såg sen att Tove har tagit en liten bloggpaus. Fuck het hard. Men sitter nu hemma hos henne och vi har ätit var sin semla. Det är nog det godaste som finns❤❤ Men nu blev hon sugen på kladdkaka så det kanske blir det också.. Haha tjockisarna.com Nej men nu ska jag vara lite social med mongot bredvid mig... ❤❤❤❤❤❤



Thailand 2008/2009


IF I HAD IT ALL, I'D WANT MORE.


MALIN OCH JAG HAR KONSTIGA VÄNNER, OCH LIV.


Det måste vara på liv och död, det måste kännas i ditt hjärta på riktigt.

Förlåt för dålig uppdatering,har bara inte varit på nå bra blogghumör. Men nu är jag det! Hoppas jag ialalfall. Just nu sitter jag bara och chattar med lite roligt folk och. lyssnar påmitt nya premium.
Men imorgon ska jag ju till Tandläkarhygienist skiten. Orkar verkligen inte, jag har så himla fula tänder..
Riktig mina tänder..
Fast jag får sova till åtta. Riktig kärlek!
Men Malin fylle ju år imorgon också så henne ska man träffa lite kort och ge henne sin present så att hon vet att jag inte totalt har glömt bort henne! Saknar henne som tusan ska ni veta! Så det ska bli riktigt kul att få träffa henne imorgon! Sen hoppas jag att man får lite kontakt med Tove så att jag kan träffa henne innan jag åker bort. Då har jag bestämt at vi ska fika också! SEMLOR I MITT HJÄRTA!
Jag känner att det enda ni läser om från mig är vad jag äter, mina vänner och vad jag gör efter skolan.. MEN NI MÅSTE TIPPSA OM VAD JAG KAN BLOGGA OM!
Nu ska jag inte skriva värsta boken så återkommer senare med ett klädinlägg, eller musikinlägg!
Ser du det här Tove så ska du ringa mig!




BLOGGPAUS

Tänker ta en bloggpaus 1 dag eller 2. Allt är knas och känns som mitt liv är helt upp och nervänt. Ha det bra så länge.
/ t

Sak Noel - Paso (The Nini Anthem)

/H

Be yourself, by yourself. Stay away from me.


Everybody wans happiness and nobody wants pain, but you can't have a rainbow without a little rain.

God kväll. Ligger i sängen nu, har precis tagit en mysig alla ♥ dag fika med min family. Hann aldrig träffa min älskade Hanniponkidonki efter skolan idag, min cplärare drog ut på utvecklingssamtalet onödigt länge, kom hem strax efter fem. Har dock fått ovanligt mycket gjort :'D Har städat rummet, tagit en springtur (nobelpris till mig som gjorde det även fast det snöade jättemycket ute!) och även tagit världens längsta och härligaste dusch. Så känner mig jävligt fresh nu. Men är så slut i både huvud och kropp nu så ska nog ta och sova snart. Hare fint.
/ t



Om det inte vart så att du satt fastklistrad i mitt huvud 24/7, så skulle livet vart underbart för tillfället.

Running away from something that's not running towards me.

Har varit ute och sprungit nu i ungefär 30 minuter! Fett stolt att jag orkade...
Måste se till att Tove bloggar också.
Imorgon ska jag blogga så mycket som möjligt. Men har ju träning och sen matteprov på fredag så måste plugga!
Kollar nu på slutet av Top Model Sverige.
/H


Detta kom hem idag i brevlådan!


Lets do it again.

1. berätta om dina närmsta vänner
2. en bild på dig just nu
3. ditt bästa minne
4. din familj
5. det bästa du vet
6. din drömresa
7. något du mår dåligt av
8. något du mår bra av
9.en dold talang
10. du som liten

Varje dag klockan 05.00

/H

GLAD ❤ HJÄRTANS DAG

Godmorgon, sitter i skolkorridoren nu. Har utvecklingssamtal klockan fyra, har suttit här enda sen 20 över 2, lagom segt. Efter utvecklingssamtalet ska jag träffa Hanna, vår träning är inställd så vi ska ta en springtur istället. See you later, stor puss! Glad alla hjärtans dag på alla förresten, ❤❤❤

/ t


@the buss

sitter på bussen nu. Jag känner typ att varje inlägg jag är är jag på bussen eller på busshållplatsen.. Men det är typ bara få jag har tid att blogga så lev meT!
Vet inte hur det blir med mig och Tove ikväll.. Jag och pappa måste fixa snowboardboots tills på lördag och idag är typ enda dagen båda är lediga eftersom träningen blev inställd ikväll. Men då kanske typ Tove kan komma till mig efter vi fixat boots.. Nu tänker jag högt... Inte bra!
Ska ta och ringa henne nu och se om hon lever.
Haha jag och Toffsan hade tråkigt i lördags i allianshallens kiosk, såhär snygga blir man då!


@ the busshållplats

Ja som ni ser på rubriken står jag på busshållplatsen och väntar på bussen. Astrid skulle tagit den här bussen men hon svek Nu kommer bussen så skriver mer i skolan :)


Don't cry because it ended, smile because it happened.

SKa snart gå och lägga mig, men först borsta tänderna! Tandspecialist..hygienist..läkare eller något sånt.. SKa gå iväg till badrummet nu.. Haha, skriver mer sen!!!!!!!!!!

Best Friend ❤


ASS BACK HOME - GYM CLASS HEROES FEAT. NEON HITCH


ALL I DO IS WIN NO MATTER WHAT

Sitter @hannas crib och vi gör i ordning oss inför träning. Vi ska dra när som helst så det blir bara ett snabbt inlägg. Kom hit direkt efter skolan, och efter träningen så blir det bara att chillaaaaaaa. Fett tråkigt och ovärt inlägg jag vet, men det var Hanniponken som tvinga mig. Kyss.
/ t

Busshållplatsen

Står på busshållplatsen med najsiga kompisar från skolan och väntar på bussen som Toffsi Roffsi sitter på! Men ikväll har vi ju fotbollsträning ikväll och sedan spelarmöte. Ska återgå till kompisarna nu :) (Jag älskar att använda stora ord, det gör så att
Man låter vuxen..)


Jag tror mitt hjärta blöder.

Ska snart dra iväg till skolan nudå. Det blir en jobbig dag eftersom vi går till halv fyra, men att vi har sovmorgon är ganska najs!
Har en riktig fuldag idag känner jag.. Fyfan asså. Men har idrott så måste packa väskan bara sen bär det av till skolan! Skriver kanske mer på vägen dit eller någonting under skoldagen.
Kyss!

Hittade den här bilden på mitt blonda hår. Fan vad jag saknar!
Men typ igga att jag ser ut som en igelkott..

There are things you remember and there are things you can't forget.

Ligger i sängen med nyrakade ben. Så himla mysigt! Men imorgon har jag sovmorgon så det är latch. Men Toffsan kommer till mig efter skolan så gör vi oss i ordning för fotbolls-träning! Efter det är det spelarmöte, så vi ska se vilka som ska spelar vidare och så.
Men måste sova nu, kyss!

Gammal och ful bild, men den får duga.

I’m just sayin’ you could do better And I’ll start hatin’, only if you make me

Hej. Daniel och Vicki kommer och hämtar mig snart, så då ska vi ta och rulla iväg mot Allianshallen, som Hanna sa så blir det att jobba där. Skittaggad på match ikväll sen också, eftersom jag inte fick spela igår. Ska fixa det sista nu, sen åka iväg. Hoppas ni får en braaaaaa dag, puss!!!! XDDDD
/ t
Hejsan tomatface <33333333333333333333

Everything he tells you now, he told me first.

Som jag tror att jag skrev nu i veckan så blir det nästan heldag i allianshallen idag. Mitt lag ska typ stå i kiosken och typ städa hela dagen, från 7.15 till 23.15. Men jag och min familj har från kvart över tre till halv sex. Och då har vi ändå samling till match så jag kommer hem runt åtta kanske så kommer inte uppdatera tills dess.
Ska smsa Tove och se till så att hon också bloggar.
Imorgon har jag 3G så då blir det skit bra uppdatering får vi hoppas!
Det går inte att bli mer peppad för sportlovet än vad jag är nu. En hel vecka med bara Astrid. Ingenting blir bättre❤


-

Som jag skrev förrut är det en Dagens Blogg tävling på den hääääääääääär bloggen! Superfin tjej och blogg!

Jag saknar dig ❤


I don't know if I'm getting better or just used to the pain.

Hej. Vet att jag vart sjukt dålig på att uppdatera. Men i torsdags hann jag aldrig och har inte mått så bra sen. Enda sen jag kom hem från matchen imorse så har jag legat i min säng och deppat. Tror saker och ting är lite bättre nu :/ Hoppas det iallafall, klantade mig rejält men ska inte snacka om det här.
Har inte uppdaterat sen i torsdags, men iallafall då så var jag först på stan en stund med Anna och Asta, sen en snabbis hem till Asta och sen upp till allianshallen. Sov hos Asta då också, hon lade en färgbomb i mitt hår så min utväxt inte skulle synas lika mycket. Riktig mysig kväll.
Och i fredags var det ju först skola, och gissa vad jag gjorde efter skolan? Drog direkt ner till stan och tog navelpiercing ;* Så jävla glad nu, längtar tills jag får byta smycke bara! Anna och Kristina gjorde också navelpiercing lite efter mig, så himla snyggt blev det! Sov hos Hanniponken på kvällen också, det var mysigt och behövde verkligen ha en chillkväll med henne. Fick inte spela matchen imorse pga piercingen, men imorgon får jag spela :D Det ska bli kul!
Nu ligger jag i sängen och chattar med lite folk, är skitpigg och kan inte sova. Ni får gärna va sociala på mobilen eller facebook. Ska väl avrunda här för känns som jag skrivit en hel jävla bok nu. Kyss.
/ t



Lite mobbad bild, min mage ser gul ut och så ser man märken från tejpen. Men skitsamma!

She's The Man

Ska snart käka och nu tittar jag på she's the man som ni ser på bilden och rubriken. Skriver mer sen!
/H


K'NAAN - WAVIN FLAG

Påminner om sommarn 2010
/H

DEN SOM INTE SER DIG HAR INGA ÖGON, DEN SOM LÄMNAR DIG HAR INGEN HJÄRNA OCH DEN SOM INTE ÄLSKAR DIG HAR INGET HJÄRTA.


-

Ligger i sängen och lyssnar på musik. Mamma och pappa är iväg och handlar och när de kommer tillbaka får jag mina chilinötter =D.
Ikväll har jag inga speciella planer. Ska kanske ringa Victoria eller Astrid?
Matchen gick piss. Vi spelade lika, 2-2, och jag spelade som en åsna.
Längtar som helvette tills på lördag. För då åker nämligen jag och Astrid till fjällen! Ska bli en dunder vecka men ganska dålig uppdatering! Men har ju 3G då så kommer uppdatera så mycket jag kan!
Nu måste jag damsuga mitt rum nu.

Dag 18 – En gammal bild på dig

Haha, man ser ingenting men jag tror faktiskt det blir bäst så! Kanske 2 år gammal bild?
/ t

LIVIN LIFE NOW THAT I'M FREE.

Ligger nu i sängen och fixar header. Får se om vi fortsätta med designen jag fixade med idag. Men måste fixa ny header, byta bakgrund och MASSA.
Snart kommer Tove också. Då har hon lite att säga till om.
Men ska återgå till headrandet nu!

AND YOU'RE NEVER GONNA CHASE US DOWN, WE ARE YOUNG.

Sitter och fixar mig nu. Börjar skolan tjugo över nio idag och får skjuts så de latch.
Förlåt för att jag inte bloggade igår. Kom hem 30 minuter innan jag skulle iväg till allianshallen och sen jag fastnade jag framför TVn.
Måste skynda mig lite nu. Kyss!


Dag 17 – En bild på en plats du har varit på

Bild från Venice Beach, saknar så mycket!
Kul att bilden är tagen från google också, har som sagt inga bilder på datorn :D
/ t

Dag 16 – 1 bild från förra året

Tror inte folket seriöst förstår hur jävla mycket jag bjussar på den här bilden. Ser ut som en sneknullad åsna, men har ju en rätt så ny dator så har liksom inga gamla bilder. Fast egentligen skullle jag kunna lägga upp en bild från typ december 2011 men orka ..

/ t

SILENCE IS A GIRLS LOUDEST CRY.

Vet att jag kan ha vart aningen osocial på bloggen idag, hann aldrig uppdatera innan träningen och efter åkte jag upp till gränby och sen har jag käkat, duschat, pluggat, snackat med Hanna. The usual stuff. Dagen var fett latch, tror inte vi hade nån lektion idag som jag faktiskt jobbade på, och så hade vi drygt 2,5 timme lunchrast så vi drog och käka kebab, så hälsa vi på både Vaksala och Nanna fast vi blev utkörda av sura lärare på både skolorna. Nu ligger jag och käkar vindruvor. Måste verkligen gå och lägga mig för det blir skittidigt imorgonbitti, så godnatt då.
/ t




Tjockislunch !!!!

Nonsense.

Ligger som vanligt och tittar på FRIENDS och väntar på att Tove ska ringa. Mår illa igen. Som vanligt.
Men vi har någojävla hälso grej i skolan snart. Måste börja träna och sluta äta onyttigheter..
Ska träna varje dag.
Måndag: Idrott i skolan och fotboll.
Tisdag: Innebandy
Onsdag: Innabandy
Torsdag: Börja gymma, eller sticka ut och springa.
Fredag: Gymma, springa eller inte träna alls.
Lördag: Match eller annan träning.
Söndag: Match eller annan träning.
Ja mitt schema för veckorna fram till sommarlovet.
Kanske skriver mer sen.


Den brinnande bilden av oss, den håller mig varm.

Nu ska jag iväg på träning. Imorgon blir det att träffa Samantha Pippi Doris-Boris. Det blir najs. Men måste springa nu! Hejdå:)


HIHI

/H

JUST BE YOURSELF. IT DOESN'T MATTER IF IT'S GOOD ENOUGH FOR SOMEONE ELSE.

Sitter i korridoren och väntar på lektion nu, har bara en lektion kvar nu sen har vi lunch. Idrotten är inställd som vi börjar inte förens 13.40 sen, så jag, Asta, Wilma, Anna och Kristina. Vi ska käka, så ska jag fixa en snabb grej sen så kanske vi drar till vaksala. Puss sålänge ! ❤

/ Tove

Kommer ångra att jag lade upp bilden nedanför, men det för funka sålänge.


Dag 15 – Vilken klass du går i

I klass 7B på Tunabergskolan.
/ t

Dag 30 – Hur har den här månaden varit?

Januari har varit den sämsta månaden i mitt liv.

Nobody's afraid of the dark. They're afraid of what's in it.

Ligger nu i sängen, mår illa, ont i hela kroppen och kollar på vänner. Hoppas jag får vara hemma imorgon för jag mår verkligen inte bra. Har mått illa hela dagen och gjorde matteläxan på 18 frågor på 5 minuter... Ska sova nu och uppdaterar nog imorgon som tidigast.


Crying is like breathing. The more you hold in, the more you let out.

Godeeeer kväll. Kom hem för typ en halvtimme sen, mötte upp Shannen och Hanniponken på stan efter skolan. Vi luffade mest runt, Hanna fixade nåt på H&M, och så käka vi lite på Max (tack hanna för att du påminde mig om att det var ett hamburgerställe -.-) och jag snodde Shannens lyxshake stackarn. Ska iallafall ta och göra lite mat till mig själv nu, sen byta om till träning. Är så otaggad som man kan bli alltså! Fryser redan även fast jag ligger nerbäddad bland massa kuddar och täcken. Får göra det bästa av situationen helt enkelt! Hörs senare ❤

/ t



Shit vad jag bjussar alså!

@MAX

Sitter inne på Max hamburgerresturang (så att Tove förstår mig) och chillar. Det är träning ikväll. Skjut mig nu. Kommer upp ett till inlägg sen.


PEOPLE ARE LIKE MUSIC. SOME SPEAK THE TRUTH AND OTHER JUST MAKE NOISE.

Godmorgon :D Sitter på en bänk i skolan nu tillsammans med Annibannieeee. Snart ska vi ha livskunskap. Ikväll så är det först 45 minuter löpning sen 1 timme innebandy inomhus också. Kommer väl antagligen upp ett inlägg innan det. Kyss sålänge.
/ t


Dag 14 - När du föddes

Den 2 oktober 08.31 1998, coolt va?
/ t

Dag 29 – Den nyaste bilden på dig själv


Breaking Dawn

Jag svär är beroende. Jag har tittat på den sjuttielva gånger.
Vår el är cp, den stängs av lite då och då så nu när mamma och pappa precis åkte för drygt en och en halv timme sen så slutade den att funka. Den funkar bara halvt så alla lampor i huset som var tända typ blinkar och jag är helt ensam hemma.. Skjut mig snäll? Jag håller på att skita på mig fan.
Men jag bloggar då från mobilen.. Ska återgå till filmen nu.
Jag såg också att Tove skulle ringa mig, har hon gjort det? Nej (?!) . Det kommer ta ett tag för henne jag lovar. Typ en timme eller något och då ligger jag och sussar i min lilla säng.. Haha nej men jag gror jag ska gå och lägga mig tidigt ikväll.
Men nu är det action som gäller!
Bilden har ni sett förr.


Side by side or miles apart, dear friends are always close to the heart.

Hejsan svejsan. Kom precis hem, har vart en riktigt kul dag. Tog först bussen till Gränby tillsammans med Elvira, Wilma och Julia och mötte upp Vickan. Vi gick där ett tag, snacka om saker, och hade det allmänt mysigt som vi alltid brukar ha! Vi drog vidare till donken sen, åt lite snabbt och tog sen bussen till Vaksala Torg och mötte upp Chrille och Daniel ett tag. Åkte sen upp till diös, kollade lite på Luddes träning, fast vi satt mest inne för det var så förjävla kallt haha :( Vet inte vad jag ska göra imorgon men nåt kul blir det väl, eller bara hem och chilla innan träningen. Ska käka middag nu, duscha och sen ringa Hanniponken tror jag. Saknar henne, har inte träffat henne på typ 24 timmar </3 Ses sen, kyss.
/ t



Bild från när jag sov med Kristina, vet inte riktigt vad jag har för mig ??

Het dejt med duschen.

Som ni ser på rubriken har jag en het dejt med duschen nu. Skriver nog mer sen, om jag inte måste plugga.

Let me write that down in my ''Things I don't give a fuck about'' notebook.

Rubriken är gammal. Men ska börja byta om för träning nu! Fotboll ska de va!
Måste skynda mig lite nu.
Skriver mer sen :)
image description

Skolan nudå!


Hata, hata, hata rubrik

Jag hatar rubriker, ibland. Speciellt när man inte kommer på vad man ska skriva.. Men ska snart trippa iväg till bussen.. (HAHAH TRIPPA?!) Men det är så kallt ute så flr att inte få in en massa snö i skon så får man gå på tån. Men jag får en riktigt FML känsla när Tove säger att hon inte ska vara med på träningen idag. Säger som hon själv; JAG BAJSAR SNETT PÅ HENNE. Måste packa min väska nu. Kyss!
Fjortis CHECK √

Dag 13 - Någon du saknar

Bästa farmor ♥
Är fullt medveten om att det är typ världens sämsta kvalite på bilden ..

Dag 28 – Din dag i detalj

Vaknade vid halv åtta, gick upp klädde på mig, åt frukost, sminkade mig, borstade tänderna sen gick jag till bussen.

Thailand 2012/2013

Åker ju som sagt till Thailand i vinter. Fan jag kunde inte längta mer!

 

Vi ska nog först till Hua Hin sen Koh Tao och efter det Bankok för shopping! Men ingenting är bestämt än så allt kan ändras!

 

Men här är två bilder på Koh Tao iallafall!

 


!#T!€O=/!€)/(!)#&/!&€)!/€=€

Hemma nu. Matchen gick bajs. Mer behöver inte sägas. Det får vi ta igen nästa helg, även fast jag inte kommer kunna spela. Jag, Anna och Kristina ska ut på lite äventyr nämligen. Mer om det senare ;) Ska äta lite mat nu, sen duscha. Blir väl som vanligt sen att jag hamnar i sängen med datorn i knät och kollar på nån bra serie. Men nu ropar mamma att käket är klart, puss.

/ t




Bilder från nyss, sådär riktigt svettig och fräsch...

Nytt

Var iväg till stan och Gränby nu för några timmar sen. Det blev en ny skidhjälm, en ny mössa och ett par nya benskydd.
Har precis käkat och ska snart börja göra mig i ordning. Ska åka och titta på matchen iallafall. Men kommer vara klädd om en eskimå. Fryser som bara helvette.
Men här har ni iallafall en bild på benskydden jag köpte.¨
/H

She says she doesn't care, but her eyes tell a different story.

Ahh, är fett depp idag. Ser ut som det största skabbtrollet i Sveriges historia också, som pricken över i:et. Det är fan tragiskt att man kan va så ful, som jag är idag. Men okej, intresseklubben antecknar. Ska snart dra mig mot stan och träffa Ludde och Erik. Senare ikväll blir det match mot Lamadjuret, ni håller alla era tummar va? Ska bege mig mot sminkväskan nu i hopp om att kanske se lite bättre ut. Kyss.
/ t
Självklart skulle den där handen dyka upp framför min näsa satt det ser ut som att jag gör värsta fjortisposen. Life's good -.-

12.42

Godmorgon folket. Tove här. Ligger på en madrass i Annas sovrum just nu och kollar på 2012. Ska börja typ dra mig hemåt snart för ska träffa Ludde idag och senare ikväll ska jag spela match. Fast har jätteont i min tå haha, för typ klockan tre inatt så fick vi för oss att springa ett varv runt Annas hus barfota och jag råkade typ kliva på en tagg eller nåt. Så typiskt mig. Men jag bajsar snett på Hanna som inte ska spela idag, så fuck you Hanniponken. Men hejdå nu ❤


Don't cry, say fuck you and smile.

Får inte spela matchen idag :( Jag som hade sett fram emot det hur länge som helst! Haha okej sen i förrgår men ändå! Men har man feber och ont i huvudet så har man.
Jag kollade klart på breaking dawn för ett tag sen och sitter nu och kollar på FRIENDS. Ska smsa Tove och tvinga henne blogga. Hon bloggar ju typ aldrig längre.Men det ska vi fan ändra på (!!) Återkommer senare! :*

Det finns saker jag saknar, typ när vi var nakna.

Ligger i sängen och kollarpå breaking dawn. Skriver mer sen!

Dag 12 – Hur många bloggar du har haft

Har haft mellan 5-10 bloggar, dom flesta var såna som man hade när man var typ 3 år och gjorde ett inlägg sen tröttnade man och bytte blogg.
/ t

Dag 27 – Dina favorit skor

Habibi

Vad saknar en bild med 200 likes? Kläder.

Rubriken är för jävla klockren för att vara sann alltså.

Ligger i sängen nu med Anna, Wilma och Jossan. Asta och Kristina drog för en liten stund sen, vi har lagat wok, ätit chokladmousse, kollat på jag saknar dig och bara haft allmänt roligt. Måste göras om! Dock har bloggen får lida så får väl uppdatera extra mycket då dom kommande dagarna. Åhhhhh vad jag hatar när jag använder såna där komplicerade ord, låter som om jag försöker va Einstein eller nåt :ppPpPPPppppPppPPPp
Men see you later. / t


Norlie & KKV - Tröjan Du Hatar

/H

Jag går i dagar, i tröjan du hatar.

Sitter och tar lite bilder.. Och funderar på hur dem ska kunna komma in på datorn.. Haha hittade så fina bilder på Tove på den som jag inte skulle säga nej till att ha på min dator. Men får se hur det blir med det.
Jag är beroende av Tröjan du hatar, bara så att alla vet det.
image description

Teenagers break rules. Parents; deal with it.


Loving someone who doesn’t love you back is like hugging a cactus. The tighter you hold on, the more it hurts.

Kom hem från Hanniponken för en stund sen, har hunnit käka lite bara. Ska rensa lite i mitt rum nu, sen måste jag upp till Gränby en snabbis och fixa en grej till Anna. Kvällen kommer bli grym känner jag! Men måste städa nu innan mamma lakkar sönder på mig totalt. Puss ♥♥
/ t

TOFFSI ROFFSI SNOFFSI ♥ HANNI PONKI DONKI♥♥♥♥♥♥

Funderar på vad jag ska köpa till Tove i alla hjärtansdag present.. Några tips? Skulle inte säga nej till några kommentarer ;) Ligger nu och kollar på Vampire Diaries och äter godis.. GOFFARNA #1.. Ska tvinga Tove blogga också. Kyss!
image description
Jag vet att du kommer älska mig för bilden ❤❤❤❤

Jag älskar dig och jag hatar dig har två väldigt lika betydelser, så förlåt om jag säger fel ibland.

Ligger och myser i sängen med älskling. Hon skulle träffat äckliga Ludde men hon valde mig! Hihi. Men nu ska jag återgå till att låta Tove försöka bli min polare.. Puss!

Dag 11 – Hur du sminkar dig

1. Max Factor Colour Adapt - Foundation
2. Bronzing powder - H&M
3. Ögonbrynspenna - The Body Shop
4. Maybelline The Falsies Volum' Express - Mascara
/ t

Dag 26 – Din favorit resa

Solklart Thailand 2008-2009

COME TO MAMA


De sötaste leendet har dom djupaste hemligheterna. De finaste ögonen har gråtit de flesta tårar & de snällaste hjärtat har kännt den största smärtan.

Shaaaaaaaa, ligger i matkoma här borta seriöst, men fortsätter fortfarande å äta. Har haft det supermys ikväll, och nu ska vi kolla på nån mysig film. Imorgon blir det först att träffa älsklingen min och sen hem till Anna och fira att hon fyller år på måndag. Det kommer bli galet kul, som alltid med mina brudar. See you later, puuuuuss.
/ t
bild i repris, som vanligt dårå.

HANNAHAMBERG @ INSTAGRAM


JA TACK.

/H

I don't give a fuck who you are or how you feel about me, you WILL respect me.

Ligger nu i sängen med Toffsi Roffsi brevid mig. Vi ligger och ska käka godis och kollar på FRIENDS. Som Tove skrev så ska vi goffa oss rejält idag...
Men idag var det ju bara skola som var tråkigt.. Men sen åkte jag ner till stan och träffade habibi Toffsan. Jag hade inte träffat henne på säkert två hela dagar (!?).
Skriver mer sen!

HANNIPONKEN OCH TOFFSI ROFFSI

Kom precis hem till Hanna nu! :D Efter skolan åkte jag och Anna till stan, mötte upp Hanna och fixade lite grejer. Och vi har köpt massa gott så ikväll blir det goff. Och så ska vi blogga mycket! Puss sålänge
/ t

image description

LOVE ME OR HATE ME, EITHER WAY I'M ON YOUR MIND.

Förlåt för att jag inte bloggade igår. Men hade fullt upp!
Idag har jag bara på mig en stickad tröja från Object och ett och par svart byxor. Men Tove kommer hit ikväll, så har jag bestämt att vi ska ta massa bilder! Vi får se hur många som kommer upp på bloggen..
Men nu ska jag snart åka till skolan!




Dag 10 – Den låten du lyssnar på mest

Just nu så är det dessa:
Labyrint – Välkommen hem
RJ – U Know It Ain't Love (feat. Pitbull) - David May Edit
Ison & Fille – Vi Var Barn Då (feat. Aleks)
Jason Derulo – Whatcha Say - Acoustic Version

Dag 25 – Ditt favorit godis


HONEY, YOU'RE SO FAKE THAT YOU MAKE BARBIE LOOK REAL.

Ligger i sängen med min älsklings Kristina nu, vi har haft världens mysigaste kväll. Har både goffat oss och haft hemmaspa med hårinpackning, ansiktsmask och fotbad osv. Ska va lite social mot kroll nu, ska även skälla lite på Hanna som inte bloggat. Puss sålänge ❤


GOFF

Sitter i soffan med Kristina och äter mackor och dricker en kaloribomb. Vi ska ha myskväll, göra tjejgrejer och sånt. Det var allt för denna gång, see you later ❤ / t


Dag 9 – Din bakgrundsbild på mobilen

Sötnos ♥♥♥

Dag 24 – Det här vill du bli när du blir stor

Jag har inte tänkt så mycket på det.

LIGGER I SÄNGEN I MIN ENSAMHET

Ja, som rubriken lyder. Ligger helt forever alone i min säng. Fast jag chattar med Elvira och Anna på fejjan ;) Kan inte sova, och är jätte kissnödig men varken vågar eller orkar gå upp ur min säng. Så folket får gärna va sociala på sms. Ska återgå till att va forever alone nu, kyss. / t


Jag och min gulleplutt Kristina på bild :)


Först ba "aawwwww" sen ba "oh".


En krigare slåss inte för han hatar de framför sig, utan för han älskar de bakom sig.

Vet att jag inte vart något vidare på att blogga idag. Haft fullt upp! Fick som vanligt stressa hem efter skolan till träningen. Och nu har jag fått plocka ner alla mina bieber-posters eftersom pappa ska måla i mitt rum i helgen :( RIP finaste bieber-vägg. Och nu måste jag göra läxor och plugga, drunknar i läxor här snart! Orkar liksom inte. Imorgon sover Kristina här iallafall, så då har jag nåt att se fram emot. Måste återgå till läxor nu :( Cya
/ t
image description
Saknar min finaste Shannen!

All I do is win.

Hemma från träningen nu. Ska snart käka så kan inte skriva så långt. Skriver också från mobilen så det blir nog kort. I bilen på väg hem snackade jag och Agnes om vi skulle byta till vaksala eller om vi vill spela kvar i saif. Vi får seger det blir med den saken.
Nu sitter nog Tove helt forever alone i cafeterian i allianshallen. Haha jag tycker synd om henne.. Haha nej det gör jag inte men ska käka nu så skriver mer sen!


Who ever told you I gave a fuck, lied.

Drar iväg på träning nu.

USE A CONDOM, EVERYDAY A TEACHER IS BORN.

Har mattelektion just nu, är så trött så jag bara vill dö. Ser ut som ett riktigt skabbtroll också, åhhh kan inte den här dan bah ta slut snart


Dag 8 – Din bakgrundsbild på datorn


Dag 23 – En bild på dig som du inte har tagit själv